Creșterea performanței - prioritatea noastră!

Termeni și condiții

www.sph.md este website-ul oficial al Școlii de Management în Sănătate Publică (în continuare ȘMSP) a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, care are drept scop informarea publicului larg cu privire la activitatea și serviciile prestate de instituție.

 

Vă rugăm să citiți aceste condiţii înainte de a utiliza acest website. Utilizarea paginii web a ȘMSP indică faptul că aţi acceptat tacit toţi termenii şi condiţiile de mai jos.

 

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Administratorul site-ului va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului.

 

În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteţi de acord să nu folosiţi niciun program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea furtului de date, modificării sau alterării site-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest site.

 

Contul www.sph.md (sau pe alte platforme conexe, inclusiv pentru instruire la distanță) se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui.

Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzator de utilizarea contului dvs., iar ȘMSP nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului.

 

Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât site-ului, cât şi altor utilizatori, prin accesarea neautorizată.

 

www.sph.md pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii, acte normative şi alte materiale referitoare la activitatea instituţiei. Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate ȘMSP.

 

Puteţi utiliza materialele de pe site-ul Școlii de Management în Sănătate Publică numai în interes personal, necommercial, cu condiţia să nu modificaţi simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale. Nu puteţi modifica în niciun mod materialele de pe acest site sau să le reproduceţi, să le expuneţi public, să le distribuiţi cu scop comercial sau public, fără permisiunea ȘMSP.

 

Este interzisă folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (SPAM), sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

 

Informaţia din cookie-uri nu este utilizată pentru a dezvălui, către terţi, informaţii de identificare personală despre vizitator decât în cazul în care Școlii de Management în Sănătate Publică i se cere în mod legal să facă acest lucru în conformitate cu legile în vigoare.

 

Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitaţi, ne puteți oferi informații despre dumneavoastră. Astfel, ȘMSP poate deţine şi folosi aceste informaţii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract, etc. şi pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul în care folosiţi serviciile şi produsele noastre etc.) doar pentru a vă comunica ofertele speciale şi informaţii actualizate despre serviciile şi produsele oferite de Școala de Management în Sănătate Publică.