Absolvenții 2020: o promoție altfel, o ceremonie altfel

Din cauza crizei pandemice, pentru absolvenții Școlii de Management în Sănătate Publică din anul 2020, tradiționala ceremonie de înmânare a diplomelor a fost înlocuită cu o întrunire on-line cu profesorii, în care li s-au adus felicitări. Echipa Școlii a încercat ca evenimentul fastuos de odinioară să fie compensat printr-o întâlnire de suflet, plină de emoții.

 

Captura absolvire 1

 

Directorul ȘMSP, Oleg Lozan le-a urat celor 18 absolvenți succese și i-a îndemnat să păstreze spiritul Școlii, iar acele frumoase idei și dorințe de a schimba, nu doar sistemul sănătății, ci societatea în ansamblu să nu-i părăsească niciodată.  

Sunteți deosebiți! Asta e cert. Sunteți o grupă jubiliară, deoarece în acest an se împlinesc 15 ani de la lansarea Programului de masterat în managementul sănătății publice. Sunteți deosebiți prin faptul că ați rezistat. Ați rezistat păstrând nivelul calității studiilor și ați demonstrat tuturor capacitățile și valoarea Dumneavoastră! Sunteți bravo și suntem mândri de voi!

Oleg Lozan

 

Cu un mesaj din partea absolvenților a venit Carmina Paladi, director Spitalul Clinic Municipal de Ftiziopneumologie: „Pe lângă calitatea predării, diversitatea și utilitatea cunoștințelor obținute vom păstra mereu amintiri frumoase legate de Școala de Management în Sănătate Publică și de fiecare profesor în parte. Vă mulțumim tuturor pentru implicare, înțelegere și rezultatul obținut la final. Cele mai calde mulțumiri și urări pentru ȘMSP! Suntem fericiți că am avut ocazia să cunoaștem și să trecem această Școală care ne-a unit, ne-a călit caracterele, ne-a învățat să nu cedăm din prima. La mai mult și la mai mare, dragă Școală!”

 

Totodată, proaspeții masteri în managementul sănătății publice au venit cu câteva sfaturi pentru colegii care își desfășoară studiile la ȘMSP: „fiți responsabili față de ceea ce v-ați propus să realizați, deoarece fiecare relaxare vă va costa și va fi punctată; bucurați-vă de timpul pe care aveți ocazia să-l petreceți împreună și trăiți clipa; nu lăsați de azi pe mâine, deoarece mâine poate fi foarte scurt și nu va încăpea în mâine ceea ce este lăsat.”

Captura absolvire 2

Absolvenții și-au exprimat regretul că pandemia de Covid-19 le-a adus multe dificultăți, inclusiv în realizarea procesului de studii și de cercetare, dar au reușit să facă față provocărilor. 

În contextul absolvirii, vă invităm să vedeți câteva impresii transmise de absolvenți  pe pagina oficială de Facebook a ȘMSP.