Ultima lecție la ȘMSP pentru absolvenții 2021!

Absolvenții Școlii de Management în Sănătate Publică și-au primit mult-așteptatele diplome. În data de 22 octombrie curent ei au participat la o ultimă lecție la ȘMSP, unde – în loc de teme au avut parte de calde urări din partea profesorilor și îndemnuri de a continua progresul pe care l-au inițiat odată cu studiile de master în managementul sănătății publice. 

 

Tradițional, noii masteri au prezentat un filmuleț cu fotografii, care a cuprins perioada de instruire, cercetare și creație în cadrul Școlii, inclusiv momente amuzante din cei doi ani de studii, care au demonstrat că, deși au fost nevoiți să se adapteze condițiilor pandemice au reușit! 

 

Fiecare din cei prezenți au adresat cuvinte de mulțumire cadrului profesoral-didactic pentru profesionalism, atitudine și imbolduri date la timpul potrivit, subliniind că rezultatul obținut a meritat tot efortul. 

 

Ceremonia a culminat cu înmânarea diplomelor de master în managementul sănătății publice. În acest an, încă 21 de persoane s-au înscris în rândul absolvenților Școlii de Management în Sănătate Publică.