Un început promițător pentru grupa 2301

În această săptămână a fost dat startul la Școala de Management în Sănătate Publică pentru masteranzii grupei 2301! Tradițional, în prima zi au avut parte de o lecție introductivă din partea reprezentantei Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova, Miljana Grbic.

 

Au urmat reprezentanți ai organizațiilor internaționale cu o experiență demnă de apreciat în domeniul sănătății publice atât din țară, cât și din diasporă, cum sunt: Valeriu Sava, responsabil Programul Sănătate, Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova; Elena Vovc, ofițer sănătate la sediul central OMS din Geneva, Elveția; Ilie Volovei, economist în sănătate și  Carolina Odobescu, Senior Country Officer la Oficiul Băncii Mondiale din Moldova. 

 

O experiență frumoasă a fost și vizita la Parlamentul Republicii Moldova, unde masteranzii au fost întâmpinați de vicepreședintele Comisiei Parlamentare Protecție socială, sănătate și familie, prof. Adrian Belîi.       

 

Mulțumim tuturor partenerilor pentru deschidere și susținere! Împreună vom reuși ca și această promoție de masteri să contribuie la dezvoltarea sistemului de sănătate din țară.