Concurs fără precedent la Școala de Management în Sănătate Publică!

Astăzi, 3 august, au fost anunțate rezultatele concursului de admitere la Școala de Management în Sănătate Publică (https://sph.md/admitere/). Astfel, în perioada 2021-2023, încă 40 de masteranzi își vor dezvolta abilitățile manageriale în domeniul sănătății publice. 

În acest an, concursul a fost unul fără precedent fiind înregistrați 79 de candidați. Deși inițial au fost anunțate 20 de locuri disponibile, numărul solicitanților, calitatea dosarelor și prestația candidaților la interviu a fost una foarte bună, fapt ce a motivat Comisia de admitere să ia decizia de a mobiliza toate resursele și de a majora numărul persoanelor admise la 40. Totuși, pentru cei care nu s-au regăsit în listă avem un singur mesaj Nu renunțați!  

Printre persoanele admise la studii de masterat se numără specialiști din diferite domenii și regiuni ale țării, directori și vicedirectori de instituții, șefi de secții/departamente ș.a.    

Reamintim că depunerea dosarelor s-a desfășurat în perioada 19-30 iulie. Procedura de selectare a cuprins trei etape: testarea abilităților în domeniul managementului general, evaluarea scrisorii de motivare și interviul. Dat fiind numărul mare de candidați, interviul s-a desfășurat în două zile: 31 iulie și 2 august.