Start pentru masteranzii anului I

Un nou început, un nou potențial de speranțe.
 
Masteranzii anului I de la Școala de Management în Sănătate Publică au dat astăzi start maratonului de instruire, care îi va ține conectați de lumea captivantă a managementului sănătății publice în următorii doi ani.
 

Directorul Școlii, prof. univ. Oleg Lozan a venit cu un mesaj de bun-venit și a făcut o incursiune în istoria, misiunea și valorile ȘMSP, iar Alina Timotin, dr. șt. econ., coordonator studii, conf. univ. Adriana Paladi, coordonator cercetare și conf. univ. Mihai Pîsla, coordonator stagii practice – au prezentat domeniile de bază ale activității ȘMSP.

Cursul „Sisteme și Politici de Sănătate. Noua Sănătate Publică” vine cu un șir de prelegeri la care participă reprezentanții celor mai importante organizații din domeniul sănătății publice. Tradițional, lecția introductivă a fost ținută de reprezentanta Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova, Miljana Grbic, care le-a vorbit masteranzilor despre rolul și structura OMS, precum și de suportul oferit țării noastre în perioada pandemică și a crizei refugiaților.
 

Într-un ceas bun! Voi sunteti transformarea din managementul sănătății publice.